Spuma auto

Odata cu venirea anotimpului rece, drumurile incep a fi din ce in ce mai murdare, indiferent ca ploua sau ninge, se face noroi pe carosabil ceea ce conduce la murdarirea masinii atat cand ne deplasam in oras cat si atunci cand iesim din acesta catre casa de vacanta.
Indiferent unde ati dobandit muradaria, daca sta o zi,doua, se va intari si va fi greu de curatat in momentul in care incercati sa spalati masina.
Pentru a spala cat mai bine si usor masina dumneavoastra,  spuma auto este ceea ce aveti nevoie. Este un detergent auto concentrat cu actiune polivalenta,ce spala si ingrijeste totodata caroseria masinii.
Detergenti auto profesionali gasiti intr o gama larga in functie de ceea ce doriti sa spalati dintre componentele autoturismului detinut : se pot utiliza pentru curatarea parbrizului, caroseriei, motorului sau a elementelor din plastic ale masinii.
In special spuma activa auto este folosita pentru curatarea si degresarea suprafetelor tari, rezistente. Avand o concentratie ridicata nu este indicat sa o folositi pentu a curata elemente sensibile din alt marterial decat cel dincare este facuta caroseria.
Cu ajutorul acestui tip de spuma auto nu mai este necesara frecarea caroseiei, spuma activa face treaba in locul dumneavoastra. Se spala  fara sa se insiste asupra locurilor murdare apoi se clateste bine si deja aveti un autoturism curat si degresat.
O data cu oferta atat de variata de pe piata si detergentii atat de performanti, spalarea masinii nu mai este un chin nici pentru dumneavoastra daca doriti sa o spalati personal, nici daca o duceti la o splatorie auto deoarece si spalatoriile sunt dotate cu astfel de detergenti incat masina sa fie protejata si usor de curatat orice varianta ati alege. Mai mult spuma activa este disponibila in mai multe  culori si arome pentru a putea alege ceea ce va place mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu