Tu iti schimbi des tonul de apel la telefon?

Odata cu evolutia tehnologiei in materie de telefonie mobila si soneriile pentru telefoane au avansat. Daca acum 7-8 ani toate telefoanele aveau sonerii monofonice, iar cele mai avansate din acea vreme sunau polifonic, acum orice telefon isi poate seta un ton de apel, sau chiar mai multe in functie de dorintele proprietarului.
Multe telefoane vin deja cu mai multe variante de tonuri de apel sau sonerii pentru mesaje pentru a putea alege fiecare utilizator tonul de apel care ii place.
Exista unele persoane care isi seteaza cate un ton de apel diferit pentru fiecare persoana din lista de contacte pentru a-si da seama mai repede cine il suna sau daca e importanta persoana care il suna. Altii in schimb isi schimba tonurile de apel foarte des, in functie de noile melodii care le scot artistii lor preferati. Oricine isi poate lua de pe internet orice ton de apel sau rington pentru mesaje doreste, gratuit.
Zilnic apar tonuri de apel noi, de la refrene de melodii cunoscute romanesti sau straine pana la sunete ciudate scoate de diverse animale sau chiar si replici comice de prin filme sau din diverse clipuri. Asadar, iti poti schimba tonurile de apel oricand doresti, trebuie doar sa sti de unde sa le iei. Eu iti recomand un site cu tonuri de apel foarte simplu si usor de folosit: TonuriApel.com. Poti descarca oricate ringtonuri doresti, totul fiind gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu