Winter vs Spring

Brr! M-am trezit la 12 cu frig in oase, desi in casa era cald. Eh, pai da! Simt si eu, ca matzele, frigul de afara. Ce-i cu el? De unde a venit? Ieri frig, azi frig, am auzit ca tot asa o va tine..e jumatatea lui martie, eu vreau 20 grade, iesiri in natura, gratare la iarba verde, pescuit la munte, chestii din astea.
Vreau sa aud cum imi bazaie natura de fericire, pe la urechi, sa vad cum zburda animalutele pe la soare. Cer prea mult? Vreau sa las deoparte hainele de iarna, vreau tricouri si pantaloni 3 sferturi. Vreau caldura, vreau sa ies si eu ca soparlele, la soare, sa ma incalzesc pe o piatra, in varful unui deal, munte ceva, dupa o iarna data dracului..
Nu vreau sa ma mai ascund  in localuri obscure, cautand caldura, cand n-am chef sa ma duc la cursuri, ci vreau sa-mi beau cafeaua pe terasa, sub soare si la vant caldut. Sa ma plimb prin parc, sa vin pe jos de la faculta, sa citesc o carte pe banca, sa stau pe sezlong pe balcon.
Dar nu! Nu se poate pentru ca vine iar frigul, baga-mi-as eu ceva in el!!

Ghiveci de idei

E al treilea post pe care incerc sa il scriu. De data asta trebuie sa-mi iasa. Nu stiu din ce motive dar zilele astea nu am reusit sa scriu mai mult de 4-5 fraze si nici alea prea stralucite. Urat moment, mai ales ca nu vreau sa-mi neglijez blogul.
Asadar asta e un post cu mai multe teme. Adunate 4-5 fraze cu alte 4-5 iese ceva pana la urma.
Zilele urmatoare voi pleca. Vroiam sa il iau pe Emilio cu mine dar e mai in siguranta acasa si deci, zero internet pentru vreo cateva zile. Mi-e cam frica, nu stiu cum am sa ma impac cu despartirea asta, iau in calcul si varianta ca nu o sa am taria si voi ceda. Sa vedem. Oricum o sa am parte de aer curat si peisaje rustice si poate asa, si o buna oxigenare si o fuga de cateva zile de tot ce inseamna oras, tehnologie, lucruri superficiale. Ma pregatesc cu o paturica si o carte buna, in mijlocul naturii (teoretic ca practic nu prea stiu cum o sa fie).
Sunt scarbita de stirile cu accidente, de stirile cu furturi si escrocherii. Mai nou de gripa porcina care imi provoaca scarba numai pentru faptul ca am avut parte de vaca nebuna, gripa aviara, ratele cu spume la gura si ce a mai fost. Oare numai mie mi se par ciudate bolile astea? Oare numai eu am dubii si ma gandesc la conspiratii? Ma rog. Sunt doar ganduri.
Am vazut aseara un documentar foarte interesant, despre apa. Ar fi mult de povestit insa ce mi-a placut mie in special e explicatia ca ce trimitem in lume aia primim inapoi. Intr-o lume in care invatam cum sa fim rai, egoisti, sa furam si sa ranim, sa ucidem, sa profitam, oare ce meritam in schimb? Poate sunt idealista dar tot ce vreau e sa fiu un om mai bun.
Cam atat pentru moment sa nu plictisesc cu randuri multe. Parca am depasit blocajul scrisului si nu m-ar deranja sa fie asa. Ne mai citim noi..